Légtisztító modul

Az úttörő technológia otthonunk légminőségének javításáért – a GREE Magyarország bemutatja a TADIRAN AIROW 3 légtisztító modult.

Az életünk nagy részét zárt terekben töltjük, amelyek megvédnek minket a külső környezeti hatásoktól, ám ez a védettség árat is követel. Az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg ezt az árat, hiszen a belső légtér szennyezettsége akár ötszöröse is lehet a szabad levegőnek. A penészgomba, vírusok és baktériumok jelenléte is ötszörös mértékben növekszik.

E problémákra megoldást nyújtva a GREE Magyarország a TADIRAN AIROW 3 légtisztító modult hozta el hazánkba. Ez a forradalmi újítás könnyen beilleszthető a magasoldalfali klímaberendezésekbe, láthatatlan védelmet biztosítva a bent tartózkodóknak.

A telepítés kivételesen egyszerű: szakképzett klímaszerelők néhány perc alatt beüzemelhetik, könnyedén illeszthető a GREE magasoldalfali egységeibe (mono-, multi split, GMV és Fan-Coil), és további karbantartást sem igényel.

Hidrogén-peroxid alapú légtisztítás a penészgomba-képződés, vírusok és baktériumok ellen

Ha hatékony légtisztító megoldást keres, a Tadiran Airow3 ideális választás. Ez a többmillió eurós fejlesztés hidrogén-peroxidot állít elő, és alkalmazható oldalfali klímában, fan coilban és VRF-ben.

Mért adatok:

  • Vírusok mennyiségének csökkentése 1m3-es kamrában egy óra alatt 99,994%-kal.
  • Baktériumok mennyiségének csökkentése ugyanezen hatékonysággal.
  • Kékpenész mennyiségének csökkentése 25m3-es kamrában három óra alatt 99,4%-kal.

Az előállított hidrogén-peroxid szintje a levegőben az USA expozíciós határértékének mindössze 50-ed része.

A telepítéshez villanyszerelő vagy klímaszerelő szakember bevonása szükséges!

Részletek a légtisztító módul müködéséről

Kórokozók ellen

A Tadiran AIROW 3 egyedülálló hidrogén-peroxidot előállító modulja legalább 99,994%-kal csökkenti a levegőben terjedő kórokozók számát.

COVID ellen

Hatékony légtisztítás, ami akár 99,93%-kal csökkenti bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, beleértve a SARSCoV-2-t.

Penzész ellen

Elpusztítja az egyéb vírusokat, baktériumokat és a penészgomba 99,4%-át.

Biztonság

A Tadiran AIROW 3 kevesebb mint 15ppb hidrogén-peroxidot állít elő, ami közel 66-szor kevesebb, mint a megengedett határérték.

Működési elv

Az elektrokémiai úton előállított hidrogén-peroxid tiszta belső levegőt biztosít, megnyitva egy új távlatot a légtisztítás terén.

H2O2 technológia

Ez a szabadalmi oltalom alatt álló légtisztító technológia biztosítja a tisztább és biztonságosabb belélegzett levegőt hidrogén-peroxiddal.

Hatékonyság

Kiemelkedően hatékony a vírusok, baktériumok és penész elpusztításában, valamint eléri a nehezen elérhető területeket is.

Ózonmentes

Semmilyen mérgező mellékterméket nem termel a használat során.

24 órás hatás

Működik még a légkondicionáló kikapcsolása után is, és a hidrogén-peroxid lebomlása akár 24 órát is igénybe vehet, így a hosszú távú hatás biztosított.

Zero karbantartás

Maximális teljesítmény és karbantartás nélküli kényelem kombinációja.

Jótállás

Gree- és Syen magasoldalfali klímákba illesztve 3 év cseregarancia is jár a készülék mellé.